Prijslijst


Consult fysiotherapie (30 min) .........................€ 32,50

Suppl. uitgebreid Consult .................................€ 32,00

Consult aan huis..................................................€ 45,00

Intake, screening en onderzoek.......................€ 45,00

Intake en onderzoek na verwijzing..................€ 45,00

Sportscreening (60 min).....................................€ 60,00

Sportmassage (60 min).......................................€ 60,00

* deze tarieven gelden enkel als er geen vergoeding uit een zorgverzekering beschikbaar is. Wij hebben met alle zorgverzekeringen van Nederland een contract afgesloten. Als jij een aanvullende zorgverzekering hebt krijg je een behandeling van ons 100% vergoed.


Vergoeding

Met de zorgverzekeringen hiernaast hebben wij een contract afgesloten. Ben je verzekerd bij een van deze verzekeringen dan wordt een behandeling bij ons volledig vergoed.
 


Nieuwe behandelmethoden

Dry needling

Dry needling is een behandelmethode waarbij de fysiotherapeut een accupunctuurnaald in de spier prikt. Op de juiste plek zorgt dit voor een onmiddelijke ontspanning van deze spier. Klachten veroorzaakt door spierspanning kunnen met dry needling behandeld worden. De meest voorkomende zijn:
• Spanningshoofdpijn
• Lage rugklachten
• Schouderklachten
Dry needling richt zich op de triggerpoints in een spier. Dit zijn delen in de spier waar spanning zich ophoopt, je kan ze voelen als een harde plek en geeft een gespannen gevoel in de spier.
Raymond is in onze praktijk verantwoordelijk voor de Dry needling behandelingen

Myofasciale behandeling

Bij myofasciale therapie wordt er gekeken naar het bindweefsel. Afwijkingen in de vorm van een verharding kunnen dezelfde klachten veroorzaken als een verhoogde spierspanning. Bij myofasciale therapie worden zowel de triggerpoints en de verhardingen in het bindweefsel met diepe massagetechnieken in losgemaakt. Deze behandeltechniek is vrij nieuw en nog relatief onbekend, maar is een goede aanvulling op de toepassing van ‘dry needling’ en gaat altijd gepaard met actieve oefentherapie en leefstijladviezen.
Beide fysiotherapeuten zijn opgeleid in het toepassen van myofasciale onderzoeks- en behandeltechnieken.


Klachtenregeling

Heb je een klacht over de behandeling van jouw fysiotherapeut of bent je ontevreden over de manier waarop jouw fysiotherapeut met jou is omgegaan? Dan is het goed om dit kenbaar te maken. Voor jezelf, voor andere patiënten en voor de kwaliteit van de fysiotherapie.

Waar kunt je met jouw klacht terecht?
Ga allereerst het gesprek aan met ons. Neem iemand mee die je vertrouwt als je het lastig vindt om dit alleen te doen, bijvoorbeeld je partner, een familielid of iemand anders.
Mocht het gesprek de klacht niet oplossen kun je terecht bij onze collega's van Bmetric Osteopathie.

Daarnaast zijn wij aangesloten bij de klachten en geschillen regeling van het Koninklijk genootschap voor fysiotherapie.

Meer informatie kun je hier vinden.


Privacy

Meer informatie over ons privacy beleid kun je hier vinden.