Met meer plezier
hardlopen

Veelgestelde vragen

 

Als ik een analyse aanvraag zit ik er dan aan vast?

Nee, als je aanvraag hebt gedaan krijg je van ons alle benodigde informatie om de aanvraag definitief te maken. Pas als je betaald hebt is je aanvraag defenitief en ontvang je van ons jouw persoonlijke analyse.

Hoe werkt die vergoeding door de zorgverzekering?

Een online hardloop analyse door de fysiotherapeut valt onder de vergoeding voor fysiotherapie. Als je kiest voor de analyse met een videogesprek geldt dit als een behandeling fysiotherapie. Als je aanvullend verzekerd bent heb jij geen extra kosten. Een analyse is dan helemaal gratis.

Hoe weet ik wat ik moet filmen?

Na het aanvragen van jouw online analyse krijg je van ons een mail met alle instructies en voorbeelden die je nodig hebt om goed te fimen.

Hoe stuur ik mijn filmpjes op?

Nadat je jouw filmpjes hebt gemaakt kun je ze opsturen naar fysiotherapie@bmetric.nl via Wetransfer. Het gebruik van Wetransfer is gratis.

Hoe ontvang ik mijn online analyse?

Als wij jouw filmpjes hebben geanalyseerd maken wij een persoonlijk verslag welke je via de mail krijgt toegestuurd. Als je hebt gekozen voor een complete analyse of een start-to-run analyse bespreken we dit verslag in een video-call.

Welke betaal mogelijkheden zijn er?

Na het aanvragen van een online analyse krijg je van ons een betaallink toegestuurd die je via iDeal kan voldoen. Je kan er ook voor kiezen om zelf de kosten voor de loopanalyse over te maken op ons rekeningnummer.

Hoe ziet een loop analyse er uit?

Je filmt jezelf van 4 kanten, voor-achter-linker en rechter zijde. De fysiotherapeut beschikt over professionele videoanalyse software. Hiermee kan hij op alle aspecten van jouw looppatroon inzoomen. Als je specifieke vragen hebt kun je deze altijd vermelden bij de aanvraag voor jouw online analyse. 

 

Ga terug naar home