Stan Loo
Praktijk eigenaar, hardloopspecialist
BIG nummer: 899159504

 

Net 15 jaar oud en ik wist het al, ik wil fysiotherapeut worden!

Sport en bewegen zitten in mijn bloed. Al op jonge leeftijd was ik fanatiek wielrenner. Veel trainen en wedstrijden rijden daar beleefde ik veel plezier aan. In dezelfde periode waren het biologie en natuurkunde die mijn interesse wekte. Het menselijk lichaam, gewoonweg fascinerend hoe dat werkt! Dit bleek een goede basis voor de opleiding fysiotherapie die ik in juni 2012 heb afgerond. Ik wilde mijn leven toewijden aan mijn passies: sport en beweging.

Tijdens mijn studie en in het begin van mijn loopbaan heb ik voor diverse fysiotherapiepraktijken gewerkt. Snel werd mij duidelijk dat de behandelmethoden van veel fysiotherapeuten niet aansluiten bij de kwaliteit van zorg die ik wil verlenen. Behandelingen zijn vooral symptoom gericht en bieden meestal geen oplossing voor langere termijn. Vaak zag ik binnen een jaar veel mensen met dezelfde klachten terugkeren.

Met deze ervaringen ontstond het idee voor een eigen praktijk waarbij een actieve behandelmethode en persoonlijke benadering centraal staan.
Klachten oplossen en voorkomen is ons belangrijkste speerpunt.Raymond Henquet
Fysiotherapeut, Dry needling therapeut
BIG nummer: 99926860604

Ik ben Raymond Henquet, 22 jaar oud en ik kom uit Eijsden. In 2019 heb ik mijn diploma voor fysiotherapie behaald.
Bij Bmetric fysiotherapie heb ik mij verder ontwikkeld in de behandeling van triggerpoints en de (sport)revalidatie bij jongeren en kinderen.
Daarnaast oefen ik de reguliere fysiotherapie uit en begeleid ik de ouderengym.Jordy Essers
Fysiotherapeut, Leefstijl coach
BIG nummer: 39929546904

Als fysiotherapeut beoog ik met een actieve en gedragsmatige behandelaanpak cliënten weer klachtenvrij te laten bewegen. Het is prachtig wanneer cliënten hun dagelijkse bezigheden kunnen uitvoeren met regie over eigen lichaam en geest. Door zowel fysieke, mentale, sociale en gedragsmatige aspecten te combineren kan de daadwerkelijke oorzaak gevonden en opgelost worden. Dit met langdurig resultaat als gevolg. Ik streef dagelijks naar een behandelmethode waarbij u zelf controle en grip krijgt op uw herstel.

Hiervoor sta ik voor u klaar!

Mijn affiniteit ligt vooral bij sportrevalidatie (krachtsport), chronische pijn, psychosomatische klachten en leefstijlcoaching.

 


Yolanda Loo-Bessems


Yolanda
Secretaresse

Yolanda bemant het secretariaat in Margraten. Zij zorgt voor het telefonisch contact met de praktijk en het maken van de telefonische afspraken. Wij hechten er veel waarde aan dat je een vertrouwde stem aan de telefoon krijgt. Natuurlijk kan het ook wel eens zijn dat Yolanda de telefoon niet direct kan oppakken. Indien je teruggebeld wilt worden, laat je een kort berichtje met jouw telefoonnummer en naam achter op de voicemail dan bellen wij je direct terug.Sophie Janssen
Wandelcoach, SoPhit

Sinds september 2017 werken wij samen met Sophie Janssen, Sophie is onder andere wandelcoach en hardlooptrainster. Twee keer per week doet zij aan sportief wandelen. Sportief wandelen is niet zomaar wandelen, je gaat gericht werken aan de
verbetering van de conditie van je hele lichaam. En dat in de heerlijke buitenlucht en natuur. We beginnen zoals bij alle andere trainingen, met inlopen, warming-up met oefeningen, een kernactiviteit en sluiten af met cooling-down en rekken en strekken van spieren ter voorkoming van spierpijn. Je zult merken als je éénmaal een paar keer met de Sportief wandelgroep bent meegegaan, ben je eraan verslaafd.
Daag jezelf uit, en kom mee Sportief Wandelen.
 

Parkeerplaats MFA De Hoven, pres Kennedystraat 42. 6269 CC Margraten
Aanmelden: mail info@sophit.nl, of telefonisch 06-48144707