Stan Loo
Fysiotherapeut, BMETRIC Fysiotherapie
BIG nummer: 899159504

 

Net 15 jaar oud en ik wist het al, ik wil fysiotherapeut worden!

Sport en bewegen zitten in mijn bloed. Al op jonge leeftijd was ik fanatiek wielrenner. Veel trainen en wedstrijden rijden daar beleefde ik veel plezier aan. In dezelfde periode waren het biologie en natuurkunde die mijn interesse wekte. Het menselijk lichaam, gewoonweg fascinerend hoe dat werkt! Dit bleek een goede basis voor de opleiding fysiotherapie die ik in juni 2012 heb afgerond. Ik wilde mijn leven toewijden aan mijn passies: sport en beweging.

Tijdens mijn studie en in het begin van mijn loopbaan heb ik voor diverse fysiotherapiepraktijken gewerkt. Snel werd mij duidelijk dat de behandelmethoden van veel fysiotherapeuten niet aansluiten bij de kwaliteit van zorg die ik wil verlenen. Behandelingen zijn vooral passief van aard en bieden meestal niet een oplossing voor langere termijn. Vaak zag ik binnen een jaar veel mensen met dezelfde klachten terugkeren.

Met deze ervaringen ontstond het idee voor een eigen praktijk waarbij een actieve behandelmethode en persoonlijke benadering centraal staan. Edward rietbergen deelt deze visie met mij. Hij blijkt de juiste persoon om mee samen te werken. Klachten oplossen en voorkomen is ons belangrijkste speerpunt.Raymond Henquet
Fysiotherapeut, BMETRIC Fysiotherapie
BIG nummer: 99926860604

Ik ben Raymond Henquet, 22 jaar oud en ik kom uit Eijsden. In 2019 heb ik mijn diploma voor fysiotherapie behaald.
De komende periode ga ik me bij Bmetric fysiotherapie verder ontwikkelen in de behandeling van triggerpoints en de (sport)revalidatie bij jongeren en kinderen.
Daarnaast oefen ik de reguliere fysiotherapie uit en ga ik een deel van de ouderengym begeleiden.Edward Rietbergen
Osteopaat, BMETRIC osteopathie

Edward Rietbergen is de behandelend osteopaat in onze praktijk.

Hij studeerde in 1993 af als fysiotherapeut aan de Hogeschool voor Fysiotherapie in Nijmegen. In 1995 begon hij zijn opleiding osteopathie. Na het schoolexamen in 2000 deed hij voor zijn afstudeerthesis onderzoek naar de relatie tussen de beweeglijkheid van de hoge nekregio en de lage rug. In 2002 studeerde hij met lof af voor zowel de internationale jury in Gent voor het casuïstiek examen als voor de thesis.

Een verkorte versie van de thesis is opgenomen in het Yearbook 2002 met de best beoordeelde thesissen van de I.A.O. Edward heeft tevens in de periode van 2002 tot en met 2004 gewerkt voor het I.A.O. Na een intensieve studie in Londen heeft Edward in 2005 een Universitaire graad in de osteopathie aan de Universiteit van Westminster behaald. Samen met een zeer selecte groep osteopaten in Nederland heeft hij deze universitaire titel in de osteopathie.

In 2002 startte Edward in Maastricht zijn praktijk in osteopathie. In 2015 is een nauwe samenwerking ontstaan met Stan Loo, waarbij hij Bmetric de mooie kans geeft om naast de osteopathie praktijk een fysiotherapie praktijk op te bouwen. Daarnaast werken Edward en Stan samen bij Pro Cycle Fit en Pro Run Fit.


Yolanda Loo-Bessems


Yolanda Loo-Bessems
Secretaresse

Sinds kort versterkt Yolanda het team van Bmetric fysiotherapie. Yolanda bemand het secretariaat in Margraten. Zij zorg voor het telefonisch contact met de praktijk en het maken van de telefonische afspraken. Wij hechten er veel waarde aan dat je een vertrouwde stem aan de telefoon krijgt. Natuurlijk kan het ook wel eens zijn dat Yolanda de telefoon niet direct kan oppakken. Indien je teruggebeld wilt worden, laat je een kort berichtje met jouw telefoonnummer en naam achter op de voicemail dan bellen wij je direct terug.


Marion Rietbergen


Marion Rietbergen
Secretaresse

Marion bemand het secretariaat in Maastricht. Zij zorgt voor de planning en het telefonisch contact voor de praktijk in Maastricht. Wij hechten er veel waarde aan dat je een vertrouwde stem aan de telefoon krijgt in plaats van een antwoord apparaat. Natuurlijk kan het ook wel eens zijn dat door korte bezigheden Marion niet direct de telefoon op kan pakken. Indien je teruggebeld wilt worden, laat je in dat geval een kort berichtje met jouw telefoonnummer en naam achter op de voicemail dan bellen wij je direct terug.Sophie Janssen
Wandelcoach, SoPhit

Sinds september 2017 werken wij samen met Sophie Janssen, Sophie is onder andere wandelcoach en hardlooptrainster. Twee keer per week doet zij aan sportief wandelen. Sportief wandelen is niet zomaar wandelen, je gaat gericht werken aan de
verbetering van de conditie van je hele lichaam. En dat in de heerlijke buitenlucht en natuur. We beginnen zoals bij alle andere trainingen, met inlopen, warming-up met oefeningen, een kernactiviteit en sluiten af met cooling-down en rekken en strekken van spieren ter voorkoming van spierpijn. Je zult merken als je éénmaal een paar keer met de Sportief wandelgroep bent meegegaan, ben je eraan verslaafd.
Daag jezelf uit, en kom mee Sportief Wandelen.
 

Parkeerplaats MFA De Hoven, pres Kennedystraat 42. 6269 CC Margraten
Aanmelden: mail info@sophit.nl, of telefonisch 06-48144707